Meld je sloopauto online aan en verdien geld!!!

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Wat te doen met een kapotte auto.

Je auto is kapot! Dat is natuurlijk niet leuk en vaak had je daar ook niet op gerekend. Soms valt de schade mee of betreft het slechts een kleine reparatie. Maar wat moet je doen als het een groot mankement is? Veel autobezitters besluiten dan de auto direct te verkopen. Auto’s met grote problemen blijven vaak kuren vertonen en voor je het weet staat de eerstvolgende reparatie al weer voor de deur. Meteen verkopen is vaak een goede oplossing; het autodemontage bedrijf is vaak bereid u te betalen voor uw defecte auto. Afhankelijk van de staat van het voertuig maar ook het bouwjaar en type kunnen er nog hoge bedragen worden verkregen. Niet alleen kapotte auto’s worden aan de autosloperij verkocht; ook auto’s met hoge kilometerstanden en voertuigen met een verlopen APK. Vaak zijn de reparatiekosten dan hoger als de waarde van het voertuig waardoor men beter direct op zoek kan gaan naar een goede occasion.

Uw versleten auto zit nog vol met bruikbare auto onderdelen.

Ondanks dat een autosloperij ook een oud-ijzer handel is wil dat niet zeggen dat er slechts een oud-ijzer prijs voor uw auto wordt betaald. Auto’s met alleen een kapotte motor of een versleten versnellingsbak zijn vaak kostbaar om te repareren; ook voor een ervaren monteur is dit nog steeds een tijd rovende klus. Daar tegen over staat dat er op uw auto nog voldoende onderdelen zitten die door de autosloop als tweedehands onderdeel kunnen worden verkocht. Hierdoor heeft uw sloopauto nog zeker een restwaarde. De waarde van uw auto is wel sterk afhankelijk van het type en het bouwjaar. Zeer oude auto’s of zelfs oldtimers zijn niet meer gewild. Zeker diesel oldtimers die voorheen belasting vrij waren zijn door de consument massaal gedumpt. Bijna niemand wil de kostbare wegenbelasting betalen. Onderdelen van dit type auto’s worden hierdoor nog maar zelden verkocht. Dit is ook wel logisch want in steeds meer grote steden geldt een beperking voor vervuilende auto’s in de binnenstad. Hierdoor wil niemand meer nog een oude vervuilende diesel rijden. Dat heeft de waarde van een oude Mercedes-Bens 300 D of Volkswagen Golf II diesel stek doen verminderen.

Motoren export door Nederlandse autosloperijen!

In Nederland en Duitsland lopen wij voorop als het gaat om het beperken van de uitstoot van broeikas gassen. In andere delen van de wereld kent men deze milieu maatregelen nog niet. Veel Japanse automerken worden in Noord Afrika als gewilde merken gezien. Juiste specifieke motoren en onderdelen van een bepaald type worden vanuit Nederland veelvuldig naar Afrika geëxporteerd. Het betreffen hier vaak ouderwetse motoren waar maar weinig elektronica in is verwerkt. Dit omdat men daar niet de kennis en kunde heeft om technische hoogwaardige motoren te kunnen onderhouden. Gezien de alsmaar voortdurende onrust in het Midden Oost is het voor een autosloopbedrijf alsmaar moeilijker aan het worden voertuig onderdelen te exporteren naar landen als Libya, Egypte en Syria. Ook het vreselijke en nog niet te bestrijden Ebola virus bevordert de export naar andere delen van Afrika zeker niet. Dit zijn nadelige gevolgen voor de autosloop. Motorblokken die voorheen in containers werden verkocht, blijven steeds vaker achter op de sloperij in afwachting van betere tijden.

1

Online aanmelden.

Online aanmelden.

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw auto online aanbieden bij de sloopautoopkoper.nl

Lees meer
2

Direct contant geld!

Direct contant geld!

Gaat u akkoord met ons bod ? Dan krijgt u bij de overdacht van uw auto direct betaald. Per bank is ook mogelijk.

Lees meer
3

Gratis opgehaald

Gratis opgehaald

Onze chauffeur maakt met u een ophaal afspraak. De auto wordt bij u aan huis opgehaald u auto wordt direct gevrijwaard.

Lees meer