Meld je sloopauto online aan en verdien geld!!!

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

APK verlopen of afgekeurd

Als de apk is verlopen van uw auto dan heeft u een probleem! U riskeert een boete en mag ook niet meer met de auto rijden. Echter hoe vaak moet u uw auto APK laten keuren en wanneer en waar? Als u een auto heeft dan is het belangrijk om te zorgen dat u de APK op tijd laat uitvoeren. Afhankelijk van het soort brandstof en hoe oud de auto is, is het nodig om uw auto ieder jaar te laten keuren. Als u bijvoorbeeld een benzine auto heeft dan dient de auto na vier jaar gekeurd te worden (als hij nieuw is) en daarna iedere twee jaar. Als de auto acht jaar of ouder is, dan dient de auto ieder jaar gekeurd te worden. Voor diesel of LPG (autogas) geldt dat u de auto na drie jaar moet laten keuren en dan jaarlijks. Auto’s van voor 1960 zijn trouwens vrijgesteld van de APK plicht.

Wanneer moet u uw auto laten keuren?

U kunt uw auto twee maanden voor de APK datum laten keuren. Zo heeft u voldoende tijd om de auto te laten repareren als dat nodig is. Als u het twee maanden van te voren laat doen dan blijft de APK datum gewoon zoals hij was. Als u het echter eerder dan deze twee maanden laat doen, dan verschuift de APK datum. Dat is dus eigenlijk niet slim of verstandig.

Een boete? omdat uw auto geen APK Heeft

Als de APK datum van uw auto is verlopen en u heeft uw auto niet laten keuren, dan krijgt u automatisch een boete van het CJIB (centraal justitieel incasso bureau). Ze worden op dezelfde manier verwerkt als een verkeersboete. En boetes zijn nooit leuk!

Wat als het teveel geld kost om de auto te laten keuren?

Als u geen geld heeft om de auto te laten keuren of om de reparatie te betalen om de auto door de APK te krijgen, dan kunt u het beste overwegen om de auto te verkopen. U kunt dan een bod op uw auto krijgen en besluiten om deze te accepteren. Ons bod is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets

Waar verkoopt u uw auto zonder APK?

Misschien zou u verwachten dat u de auto moeilijk kunt verkopen. En dat is vaak het geval. U kunt echter bij de sloopautoopkoper altijd een gratis en vrijblijvend bod op uw auto krijgen. Een bod op uw auto met een verlopen APK. Wees slim en zorg dat u nog voor de vervaldatum van de APK uw auto heeft verkocht! Zo voorkomt u in ieder geval de boete!

1

Online aanmelden.

Online aanmelden.

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw auto online aanbieden bij de sloopautoopkoper.nl

Lees meer
2

Direct contant geld!

Direct contant geld!

Gaat u akkoord met ons bod ? Dan krijgt u bij de overdacht van uw auto direct betaald. Per bank is ook mogelijk.

Lees meer
3

Gratis opgehaald

Gratis opgehaald

Onze chauffeur maakt met u een ophaal afspraak. De auto wordt bij u aan huis opgehaald u auto wordt direct gevrijwaard.

Lees meer