Meld je sloopauto online aan en verdien geld!!!

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloperij de Sloopautoopkoper.nl

Welkom bij de Sloopauto Opkoper wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van sloop en schade voertuigen in heel Nederland. Heeft u een auto die aan het einde is van zijn technische levensduur is dan doen wij er graag een bod op. Ook schadevoertuigen en auto’s waar de APK van is verlopen zijn bij ons van harte welkom.

Autosloperij De Opkoper

Uw auto wordt door ons bij u thuis opgehaald. Wij maken een afspraak met u wanneer het u schikt. Naast onze vaste autosloop bedrijven waar wij voor inkopen hebben wij ook relaties met export en schade handelaren. Hierdoor kunnen wij een goede inkoopprijs afgeven op uw auto. Voornamelijk bussen en 4×4 voertuigen zij hiervoor zeer geschikt. Vaak kunnen wij voor dit type voertuig een hoge inkoopprijs af geven. Is uw auto echter geschikt voor demontage dan zal dit altijd gebeuren volgens de huidige milieu eisen. De vloeistoffen worden als eerste uit het voertuig verwijderd. Dit gebeurd op een vloeistof dichte vloer zodat er geen oliën het grond water terecht kan komen. De meeste sloperijen in Nederland beschikken over speciale apparatuur waardoor een auto in enkele minuten volledig vloeistof vrij word gemaakt.

Onderdelen verkoop door de autosloperij

De bruikbare onderdelen worden door de auto monteur verwijderd. Vaak worden onderdelen gecontroleerd op werking zodat bij verkoop garantie kan worden gegeven. Ouden banden vinden een nieuw leven deze worden namelijk verwerkt tot rubber tegels voor de speeltuin. De bumpers en kunststoffen worden apart verzameld en naar een externe verwerker gebracht. Afhankelijk van het type materiaal kan het kunststof als granulaat worden door verkocht.

Bent u in het bezit van één ouderen auto. Bel ons op! Wij doen u geheel vrijblijvend een bod op uw auto. U ontvangt een geldig vrijwaringsbewijs waarmee de wegenbelasting direct stopt. U hoeft alleen nog maar u verzekering te contacteren.

1

Online aanmelden.

Online aanmelden.

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw auto online aanbieden bij de sloopautoopkoper.nl

Lees meer
2

Direct contant geld!

Direct contant geld!

Gaat u akkoord met ons bod ? Dan krijgt u bij de overdacht van uw auto direct betaald. Per bank is ook mogelijk.

Lees meer
3

Gratis opgehaald

Gratis opgehaald

Onze chauffeur maakt met u een ophaal afspraak. De auto wordt bij u aan huis opgehaald u auto wordt direct gevrijwaard.

Lees meer