Autosloperij de Sloopautoopkoper.nl

Welkom bij de Sloopauto Opkoper wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van sloop en schade voertuigen in heel Nederland. Heeft u een auto die aan het einde is van zijn technische levensduur is dan doen wij er graag een bod op. Ook schadevoertuigen en auto’s waar de APK van is verlopen zijn bij ons van harte welkom.

Autosloperij De Opkoper

Uw auto wordt door ons bij u thuis opgehaald. Wij maken een afspraak met u wanneer het u schikt. Naast onze vaste autosloop bedrijven waar wij voor inkopen hebben wij ook relaties met export en schade handelaren. Hierdoor kunnen wij een goede inkoopprijs afgeven op uw auto. Voornamelijk bussen en 4×4 voertuigen zij hiervoor zeer geschikt. Vaak kunnen wij voor dit type voertuig een hoge inkoopprijs af geven. Is uw auto echter geschikt voor demontage dan zal dit altijd gebeuren volgens de huidige milieu eisen. De vloeistoffen worden als eerste uit het voertuig verwijderd. Dit gebeurd op een vloeistof dichte vloer zodat er geen oliën het grond water terecht kan komen. De meeste sloperijen in Nederland beschikken over speciale apparatuur waardoor een auto in enkele minuten volledig vloeistof vrij word gemaakt.

Onderdelen verkoop door de autosloperij

De bruikbare onderdelen worden door de auto monteur verwijderd. Vaak worden onderdelen gecontroleerd op werking zodat bij verkoop garantie kan worden gegeven. Ouden banden vinden een nieuw leven deze worden namelijk verwerkt tot rubber tegels voor de speeltuin. De bumpers en kunststoffen worden apart verzameld en naar een externe verwerker gebracht. Afhankelijk van het type materiaal kan het kunststof als granulaat worden door verkocht.

Bent u in het bezit van één ouderen auto. Bel ons op! Wij doen u geheel vrijblijvend een bod op uw auto. U ontvangt een geldig vrijwaringsbewijs waarmee de wegenbelasting direct stopt. U hoeft alleen nog maar u verzekering te contacteren.

Auto Verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang een bod.

    Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod :

    • 085-0644882 van 8:00 t/m 20:00

    Onderdelen zoeken

    Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.