Werkwijze

De werkwijzer van de sloopauto opkoper

De opkoper is altijd opzoek naar sloop en schade voertuigen. APK verlopen of tal van technische mankementen is bij ons geen probleem. Het aanbieden van uw auto is geheel vrijblijvend. Vindt u ons overname voorstel te laag? Dan gaat u gewoon niet akkoord. Vaak lukt het ons om wel met u tot overeenstemming te komen.

Wij vragen altijd om een compleet kenteken bewijs dat u moet kunt overhandigen. De volgende delen moet u kunnen aanleveren als u akkoord gaat met ons bod. Hiermee kan de auto direct worden gevrijwaard.

kentekenbewijs

Via ons taxatie formulier kunt u uw gegevens achter laten. Wij vragen slechts enkele belangrijke gegevens. Mocht u een schade auto willen verkopen dan kunt u in dien gewenst via de mail enkele foto’s toezenden. Natuurlijk worden uw contact gegevens met de grootste zorg bewaard en niet gebruikt voor andere doel einden.

Besluit u akkoord te gaan met het overname bod dan halen wij de auto gratis bij u op. Dit kan bij u thuis zijn maar ook bij een garage bedrijf of op uw werk. Vaak kunnen wij de auto binnen enkele dagen bij u ophalen.

Auto Verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang een bod.

    Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod :

    • 085-0644882 van 8:00 t/m 20:00

    Onderdelen zoeken

    Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.