Meld je sloopauto online aan en verdien geld!!!

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Schadeauto verkopen ? Heeft u een auto met schade of deuk?

Een ongeluk kan je zomaar overkomen. Je auto zit in de kreukels en is misschien wel helemaal afgeschreven. Het is zeer vervelend. Natuurlijk heb je gelukkig zelfs niets, maar je zit wel met de gebakken peren. Je hebt ineens niet meer die mooie auto, die je iedere dag naar het werk bracht. Nee, nu heb je opeens een auto die geen meter meer voorruit komt. Wat moet je ermee?

De schadeauto op laten knappen?

Natuurlijk is het een optie om de schadeauto te laten herstellen. Het ligt er dan natuurlijk aan in hoeverre de auto kapot is. Wat is precies de schade en nog belangrijker is wat het gaat kosten om de auto te laten repareren. Vaak is het een kostbare zaak om de schadeauto op te laten knappen. Misschien was de auto ook al aardig wat jaartjes oud. Dan is het helemaal wel de vraag of het opknappen van de auto wel of niet verstandig is. Wat kunt u nog meer doen met u schadeauto?

De schadeauto verkopen!

Je kunt de schadeauto ook nog gaan verkopen. Een optie, waar de meeste mensen gebruik van maken als ze een schadeauto hebben. Zeker als de auto financieel of technisch total loss is verklaard is dit vaak de beste optie. Kijk dan naar de mogelijkheden om de schadeauto te verkopen aan een opkoper. Vaak kun je vrijblijvend informeren wat je nog voor de sloopauto terug krijgt aan geld. Zo kun je ontdekken of het slim is om de auto op te knappen of om hem gewoon te verkopen. Het is toch een kwestie van geld!

Een andere optie voor uw schadeauto?

Een laatste optie is om het hoognodige aan de sloopauto te laten repareren. Je kunt er dan nog op een normale manier mee de weg op en gewoon naar je werk rijden. Het is belangrijk om te ontdekken of dit kan en ook wat hier de kosten van zijn. Natuurlijk is dit de minst optimale oplossing, maar we begrijpen dat je hier soms voor kiest. Je moet immers van A naar B en weer terug en het openbaar vervoer kan hierbij geen optie zijn.

Wat doet u verkopen of repareren?

Voordat je een beslissing neemt over wat je zelf zou doen is het belangrijk om te weten wat jouw schadeauto nog waard is. Vraag nog vandaag een vrijblijvend bod op uw schadeauto aan bij de opkoper. Op die manier weet u wat u ervoor krijgt en tevens weet u dan welke van de verschillende opties het beste voor u is.

1

Online aanmelden.

Online aanmelden.

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw auto online aanbieden bij de sloopautoopkoper.nl

Lees meer
2

Direct contant geld!

Direct contant geld!

Gaat u akkoord met ons bod ? Dan krijgt u bij de overdacht van uw auto direct betaald. Per bank is ook mogelijk.

Lees meer
3

Gratis opgehaald

Gratis opgehaald

Onze chauffeur maakt met u een ophaal afspraak. De auto wordt bij u aan huis opgehaald u auto wordt direct gevrijwaard.

Lees meer