Schadeauto verkopen ? Heeft u een auto met schade of deuk?

Een ongeluk kan je zomaar overkomen. Je auto zit in de kreukels en is misschien wel helemaal afgeschreven. Het is zeer vervelend. Natuurlijk heb je gelukkig zelfs niets, maar je zit wel met de gebakken peren. Je hebt ineens niet meer die mooie auto, die je iedere dag naar het werk bracht. Nee, nu heb je opeens een auto die geen meter meer voorruit komt. Wat moet je ermee?

De schadeauto op laten knappen?

Natuurlijk is het een optie om de schadeauto te laten herstellen. Het ligt er dan natuurlijk aan in hoeverre de auto kapot is. Wat is precies de schade en nog belangrijker is wat het gaat kosten om de auto te laten repareren. Vaak is het een kostbare zaak om de schadeauto op te laten knappen. Misschien was de auto ook al aardig wat jaartjes oud. Dan is het helemaal wel de vraag of het opknappen van de auto wel of niet verstandig is. Wat kunt u nog meer doen met u schadeauto?

De schadeauto verkopen!

Je kunt de schadeauto ook nog gaan verkopen. Een optie, waar de meeste mensen gebruik van maken als ze een schadeauto hebben. Zeker als de auto financieel of technisch total loss is verklaard is dit vaak de beste optie. Kijk dan naar de mogelijkheden om de schadeauto te verkopen aan een opkoper. Vaak kun je vrijblijvend informeren wat je nog voor de sloopauto terug krijgt aan geld. Zo kun je ontdekken of het slim is om de auto op te knappen of om hem gewoon te verkopen. Het is toch een kwestie van geld!

Een andere optie voor uw schadeauto?

Een laatste optie is om het hoognodige aan de sloopauto te laten repareren. Je kunt er dan nog op een normale manier mee de weg op en gewoon naar je werk rijden. Het is belangrijk om te ontdekken of dit kan en ook wat hier de kosten van zijn. Natuurlijk is dit de minst optimale oplossing, maar we begrijpen dat je hier soms voor kiest. Je moet immers van A naar B en weer terug en het openbaar vervoer kan hierbij geen optie zijn.

Wat doet u verkopen of repareren?

Voordat je een beslissing neemt over wat je zelf zou doen is het belangrijk om te weten wat jouw schadeauto nog waard is. Vraag nog vandaag een vrijblijvend bod op uw schadeauto aan bij de opkoper. Op die manier weet u wat u ervoor krijgt en tevens weet u dan welke van de verschillende opties het beste voor u is.

Auto Verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang een bod.

    Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod :

    • 085-0644882 van 8:00 t/m 20:00

    Onderdelen zoeken

    Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.