Meld je sloopauto online aan en verdien geld!!!

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Uw sloopauto aanbieden bij de Sloopauto Opkoper

Wist u dat u met één belletje uw auto kan aanbieden bij de opkoper. Hiervoor ontvangt u een RDW vrijwaring en een reële vergoeding voor uw sloopauto. U hoeft de auto niet zelf aan te leveren want hij wordt kosteloos bij u thuis opgehaald. Het transport is helemaal gratis. Heeft u een kapotte auto die geschikt is voor recycling, bel dan de Opkoper voor een vrijblijvend inkoop voorstel.

Wat voor auto’s kunt u zoal bij ons aanbieden?

Wij kopen werkelijk alle merken, type voertuigen in, het maakt niet uit of uw auto nu APK is afgekeurd of tal van andere mankementen vertoont. Juist dan hebben wij veel interesse in uw auto. Uw auto wordt volledig gestript en de bruikbare onderdelen worden doorverkocht. Daarom kunnen wij u een eerlijk overname bod doen.

Uw sloopauto wordt niet zomaar afgedankt. De sloperijen waar de Opkoper een relatie mee is aangegaan beschikken allemaal over de juiste papieren en kunnen op een milieu bewuste manier uw auto demonteren. Vloeistoffen, accu’s en oliën worden op een correcte wijze gedemonteerd en afgevoerd naar erkende verwerkers. Vaak kunnen deze chemische afvalstromen na verwerking worden toegepast in een nieuwe product.

Naast bruikbare motor-onderdelen zoals aandrijf-assen, fusee-lichamen en uitlaatdelen bestaat uw auto voor het overgrote deel uit oud ijzer. De waarde van uw sloopauto is mede afhankelijk van de oud ijzer prijs. Van hele oude auto’s worden de onderdelen namelijk niet verkocht; het overgoten deel aan metaal wordt direct afgevoerd naar de shredder. Naast oud ijzer bezitten voertuigen van af de jaren negentig een katalysator waarmee de CO2 uitstoot verder wordt gereduceerd. Omdat een katalysator werkt door middel van een verbinding met edel metalen zoals platina en palladium zitten er waardevolle metalen in uw auto. Helaas zijn dit maar enkele grammen het gros bestaat uit keramiek waar de metaal verbinding mee is aangegaan. Gezien de waarde stijging van edel metalen zijn ook deze gram al snel een aantal euro’s waard.

Wilt u weten hoeveel uw auto nog opbrengt als u hem laat afvoeren door de autosloperij. Meld uw auto aan middels het formulier en wij nemen contact met u op!

1

Online aanmelden.

Online aanmelden.

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw auto online aanbieden bij de sloopautoopkoper.nl

Lees meer
2

Direct contant geld!

Direct contant geld!

Gaat u akkoord met ons bod ? Dan krijgt u bij de overdacht van uw auto direct betaald. Per bank is ook mogelijk.

Lees meer
3

Gratis opgehaald

Gratis opgehaald

Onze chauffeur maakt met u een ophaal afspraak. De auto wordt bij u aan huis opgehaald u auto wordt direct gevrijwaard.

Lees meer