Uw sloopauto aanbieden bij de Sloopauto Opkoper

Wist u dat u met één belletje uw auto kan aanbieden bij de opkoper. Hiervoor ontvangt u een RDW vrijwaring en een reële vergoeding voor uw sloopauto. U hoeft de auto niet zelf aan te leveren want hij wordt kosteloos bij u thuis opgehaald. Het transport is helemaal gratis. Heeft u een kapotte auto die geschikt is voor recycling, bel dan de Opkoper voor een vrijblijvend inkoop voorstel.

Wat voor auto’s kunt u zoal bij ons aanbieden?

Wij kopen werkelijk alle merken, type voertuigen in, het maakt niet uit of uw auto nu APK is afgekeurd of tal van andere mankementen vertoont. Juist dan hebben wij veel interesse in uw auto. Uw auto wordt volledig gestript en de bruikbare onderdelen worden doorverkocht. Daarom kunnen wij u een eerlijk overname bod doen.

Uw sloopauto wordt niet zomaar afgedankt. De sloperijen waar de Opkoper een relatie mee is aangegaan beschikken allemaal over de juiste papieren en kunnen op een milieu bewuste manier uw auto demonteren. Vloeistoffen, accu’s en oliën worden op een correcte wijze gedemonteerd en afgevoerd naar erkende verwerkers. Vaak kunnen deze chemische afvalstromen na verwerking worden toegepast in een nieuwe product.

Naast bruikbare motor-onderdelen zoals aandrijf-assen, fusee-lichamen en uitlaatdelen bestaat uw auto voor het overgrote deel uit oud ijzer. De waarde van uw sloopauto is mede afhankelijk van de oud ijzer prijs. Van hele oude auto’s worden de onderdelen namelijk niet verkocht; het overgoten deel aan metaal wordt direct afgevoerd naar de shredder. Naast oud ijzer bezitten voertuigen van af de jaren negentig een katalysator waarmee de CO2 uitstoot verder wordt gereduceerd. Omdat een katalysator werkt door middel van een verbinding met edel metalen zoals platina en palladium zitten er waardevolle metalen in uw auto. Helaas zijn dit maar enkele grammen het gros bestaat uit keramiek waar de metaal verbinding mee is aangegaan. Gezien de waarde stijging van edel metalen zijn ook deze gram al snel een aantal euro’s waard.

Wilt u weten hoeveel uw auto nog opbrengt als u hem laat afvoeren door de autosloperij. Meld uw auto aan middels het formulier en wij nemen contact met u op!

Auto Verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang een bod.

    Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod :

    • 085-0644882 van 8:00 t/m 20:00

    Onderdelen zoeken

    Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.