Meld je sloopauto online aan en verdien geld!!!

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Sloopauto ophalen

Uw sloopauto laten ophalen?

Valt uw auto te definiëren als sloopauto? Wil de motor niet meer starten, is de versnellingsbak kapot? Hiervoor bieden wij u de oplossing! Meld uw auto aan bij de sloopauto Opkoper. Een ervaren inkoper zal uw auto dan taxeren voor demontage. Gaat u akkoord met ons overname voorstel dan kan de auto meestal binnen enkele dagen worden opgehaald.

Sloopauto op de autosloperijDe sloopauto ophaal service van de sloopauto Opkoper bestaat uit een samenwerkingsverband met meerdere erkende demontage bedrijven en schade handelaren. Hierdoor werken wij landelijk. Wij kunnen in geheel Nederland sloopauto’s inkopen. Uw kapotte auto is de aanvoer voor de sloperij. De bruikbare onderdelen van het voertuig kunnen hoogst waarschijnlijk worden doorverkocht. Niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten worden deze tweedehands onderdelen aangeboden.

Sloopauto ophalen? Sloopauto Opkoper haalt in heel Nederland auto’s op!

Wanneer wij samen met u overeenstemming kunnen bereiken over de overname prijs wordt er een afspraak gemaakt zodat wij de auto bij u kunnen komen ophalen. Zorg er altijd voor dat u beschikt over het compleet kentekenbewijs anders kunnen wij u geen vrijwaringsbewijs uitschrijven. Bent u uw kentekenbewijs kwijt of verloren? Ook dan kunnen wij u helpen. Echter gelden hiervoor andere procedures. Normaal gesproken kunnen wij uw auto direct vrijwaarden. U ontvangt ook gelijk het afgesproken bedrag. Dit wordt contant aan u uitbetaald. Vervolgens hoeft u geen wegenbelasting mee te betalen voor de auto. Hij is immers niet meer van u. U hoeft alleen nog maar uw verzekeraar te informeren dat u uw auto heeft verkocht. Ook dat scheelt u dan weer veel geld!

Uw auto laten herstellen met gebruikte Onderdelen

Naast dat autosloperijen sloopauto’s ophalen kunt bij het demontage bedrijf ook terecht voor goede gebruikte onderdelen. Vaak voor een fractie van de nieuwprijs. De onderdelen worden eerst gecontroleerd op werking zodat er garantie kan worden gegeven op het verkochte onderdeel. Helaas is niet alles van de sloopauto verkoopbaar. Veel metalen en materialen worden verkocht aan verwerkers zodat het gerecycled kan worden. Vaak oud ijzer maar ook lood, koper en olie kunnen na verwerking weer worden toegepast in een nieuw consumenten goederen.

 

 

 

 

 

1

Online aanmelden.

Online aanmelden.

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw auto online aanbieden bij de sloopautoopkoper.nl

Lees meer
2

Direct contant geld!

Direct contant geld!

Gaat u akkoord met ons bod ? Dan krijgt u bij de overdacht van uw auto direct betaald. Per bank is ook mogelijk.

Lees meer
3

Gratis opgehaald

Gratis opgehaald

Onze chauffeur maakt met u een ophaal afspraak. De auto wordt bij u aan huis opgehaald u auto wordt direct gevrijwaard.

Lees meer