Sloopauto ophalen

Uw sloopauto laten ophalen?

Valt uw auto te definiëren als sloopauto? Wil de motor niet meer starten, is de versnellingsbak kapot? Hiervoor bieden wij u de oplossing! Meld uw auto aan bij de sloopauto Opkoper. Een ervaren inkoper zal uw auto dan taxeren voor demontage. Gaat u akkoord met ons overname voorstel dan kan de auto meestal binnen enkele dagen worden opgehaald.

Sloopauto op de autosloperijDe sloopauto ophaal service van de sloopauto Opkoper bestaat uit een samenwerkingsverband met meerdere erkende demontage bedrijven en schade handelaren. Hierdoor werken wij landelijk. Wij kunnen in geheel Nederland sloopauto’s inkopen. Uw kapotte auto is de aanvoer voor de sloperij. De bruikbare onderdelen van het voertuig kunnen hoogst waarschijnlijk worden doorverkocht. Niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten worden deze tweedehands onderdelen aangeboden.

Sloopauto ophalen? Sloopauto Opkoper haalt in heel Nederland auto’s op!

Wanneer wij samen met u overeenstemming kunnen bereiken over de overname prijs wordt er een afspraak gemaakt zodat wij de auto bij u kunnen komen ophalen. Zorg er altijd voor dat u beschikt over het compleet kentekenbewijs anders kunnen wij u geen vrijwaringsbewijs uitschrijven. Bent u uw kentekenbewijs kwijt of verloren? Ook dan kunnen wij u helpen. Echter gelden hiervoor andere procedures. Normaal gesproken kunnen wij uw auto direct vrijwaarden. U ontvangt ook gelijk het afgesproken bedrag. Dit wordt contant aan u uitbetaald. Vervolgens hoeft u geen wegenbelasting mee te betalen voor de auto. Hij is immers niet meer van u. U hoeft alleen nog maar uw verzekeraar te informeren dat u uw auto heeft verkocht. Ook dat scheelt u dan weer veel geld!

Uw auto laten herstellen met gebruikte Onderdelen

Naast dat autosloperijen sloopauto’s ophalen kunt bij het demontage bedrijf ook terecht voor goede gebruikte onderdelen. Vaak voor een fractie van de nieuwprijs. De onderdelen worden eerst gecontroleerd op werking zodat er garantie kan worden gegeven op het verkochte onderdeel. Helaas is niet alles van de sloopauto verkoopbaar. Veel metalen en materialen worden verkocht aan verwerkers zodat het gerecycled kan worden. Vaak oud ijzer maar ook lood, koper en olie kunnen na verwerking weer worden toegepast in een nieuw consumenten goederen.

 

 

 

 

 

Auto Verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang een bod.

    Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod :

    • 085-0644882 van 8:00 t/m 20:00

    Onderdelen zoeken

    Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.