Meld je sloopauto online aan en verdien geld!!!

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Sloopauto verkopen

uw sloopauto verkopen aan de opkoper

Heeft u een probleem met uw auto? Blijft het voertuig steeds mankementen vertonen, waardoor u telkens wordt geconfronteerd met hoge garagerekeningen? Wij hebben de oplossing voor u: de sloopauto verkopen. De Sloopauto Opkoper is hét adres waar u gemakkelijk en snel uw kapotte auto kunt verkopen. Wij kopen dagelijks voertuigen in voor het demontagebedrijf. Meestal kunnen wij u een hoge vergoeding voor uw auto geven. De waarde van uw sloopauto is afhankelijk van het merk, model, bouwjaar en de brandstof.

Sloopauto verkopen? Meld uw auto aan!

Wat ga ik doen met mijn auto? Heeft u het besluit genomen dat u uw sloopauto wilt verkopen? Neem dan contact met ons op of meld uw auto aan middels het taxatieformulier. Een ervaren opkoper zal uw aanvraag dan vandaag nog in behandeling nemen. Hiervoor maken wij gebruik van een door ons opgesteld taxatieformulier. Mochten wij nog vragen hebben over eventuele opties, dan zullen we contact met u opnemen. Tevens vragen wij u om een minimaal bod. Zo kunnen wij beter inschatten tegen welk bedrag u de sloopauto verkopen wilt.

Uw schadeauto verkopen aan de Opkoper

Niet alleen sloopauto’s of auto met tal van problemen worden door ons opgekocht. Naast “einde levens” voertuigen hebben wij veel interesse in schadeauto’s. Voertuigen die betrokken zijn geweest bij een verkeersongeval of aanrijding. Vaak zijn auto’s van enkele jaren oud niet meer All-risk verzekerd, waardoor u de gemaakte schade zelf zal moeten betalen. Is de schade te groot? Zo groot dat u er niet meer mee kunt blijven rijden? Dan kan het interessant zijn om uw auto juist niet te laten herstellen. De reparatie is vaak kostbaar, zo duur dat u beter gelijk op zoek kunt gaan naar een goede occasion. Wanneer u een schadeauto heeft, kunt u deze ook aan de opkoper verkopen. Vaak bent u financieel dan veel beter uit. De onderdelen zijn courant en beter te verkopen voor het demontagebedrijf. Hierdoor kunnen wij u ook blij maken met een hoge vergoeding.

Sloopauto verkopen? Het ophalen is Gratis!

Wanneer u akkoord gaat met ons overnamevoorstel, maken wij een afspraak zodat de auto bij u aan huis of op het werk kan worden opgehaald. Soms dezelfde dag maar meestal binnen een aantal werkdagen. U hoeft de auto dus niet naar ons te brengen. Wanneer wij bij u zijn gearriveerd, ontvangt u naast de overeengekomen verkoopprijs een geldig RDW-vrijwaringsbewijs die direct wordt uitgeschreven. Zorg er wel voor dat u alle papieren van het voertuig in bezit heeft; dit voorkomt een hoop administratieve rompslomp.

Sloopauto verkopen voor de beste prijs

Wij hebben onze inkoopservice uitgebreid. Onze inkoopactiviteiten zijn samengegaan met www.sloopauto-online.nl/. Wilt u een eerlijke taxatie op uw auto, sloopauto of schadeauto? Meld uw auto in het vervolg dan hier aan!

1

Online aanmelden.

Online aanmelden.

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw auto online aanbieden bij de sloopautoopkoper.nl

Lees meer
2

Direct contant geld!

Direct contant geld!

Gaat u akkoord met ons bod ? Dan krijgt u bij de overdacht van uw auto direct betaald. Per bank is ook mogelijk.

Lees meer
3

Gratis opgehaald

Gratis opgehaald

Onze chauffeur maakt met u een ophaal afspraak. De auto wordt bij u aan huis opgehaald u auto wordt direct gevrijwaard.

Lees meer