Sloopauto verkopen

uw sloopauto verkopen aan de opkoper

Heeft u een probleem met uw auto? Blijft het voertuig maar mankementen vertonen waardoor u telkens wordt geconfronteerd met hoge garage rekeningen? Wij hebben de oplossing voor u. De sloopauto Opkoper is het adres waaraan u gemakkelijk en snel uw kapotte auto kunt verkopen. Wij kopen dagelijks voertuigen in voor het demontage bedrijf. Meestal kunnen wij u een hoge vergoeding geven voor uw auto. De waarde van uw sloopauto is afhankelijk van het Merk, Model, Bouwjaar en de brandstof.

Sloopauto verkopen meld u auto aan!

wat ga ik doen met mijn autoHeeft u het besluit genomen dat u uw sloopauto wilt verkopen. Neem dan met ons contact op of meld uw auto aan middels het taxatie formulier. Een ervaren opkoper zal vandaag nog uw aanvraag in behandeling nemen. Hiervoor maken wij gebruik van een door ons opgesteld taxatie formulier. Mochten wij nog vragen hebben over eventuele opties dan zullen wij met u contact opnemen Tevens vragen wij u om een minimaal bod zodat wij beter kunnen in schatten waarvoor u de auto zou willen overdragen.

Uw schadeauto verkopen aan de Opkoper

Niet alleen sloopauto’s of auto met tal van problemen worden door ons opgekocht. Naast “einde levens” voertuigen hebben wij veel interesse in schadeauto’s. Voertuigen die betrokken zijn geweest bij een verkeersongeval of aanrijding. Vaak zijn auto’s van enkele jaren oud niet meer All-risk verzekerd waardoor u de gemaakte schade zelf zal moeten betalen. Is de schade te groot? Zo groot dat u er niet meer mee kunt blijven rijden dan kan interessant zijn om uw auto juist niet te laten herstellen. De reparatie is vaak kostbaar, zo duur dat u beter gelijk op zoek kunt gaan naar een goede occasion. Wanneer u een schade auto heeft kunt u deze ook verkopen aan de opkoper. Vaak ben u financieel dan veel beter uit. De onderdelen zijn courant en beter te verkopen voor het demontage bedrijf. Hierdoor kunnen wij u ook blij maken met een hoge vergoeding.

Sloopauto verkopen, Het ophalen is Gratis.

Wanneer u akkoord gaat met ons overname voorstel maken wij een afspraak zodat de auto bij u aan huis of op het werk kan worden opgehaald. Soms de zelfde dag maar meestal binnen een aantal werkdagen. U hoeft de auto dus niet naar ons te brengen. Wanneer wij bij u zijn gearriveerd ontvangt u naast de overeengekomen verkoopprijs een geldig RDW vrijwaringsbewijs wat direct wordt uit geschreven. Zorg er wel voor dat u alle papieren van het voertuig in bezit heeft; dit voorkomt een hoop administratieve rompslomp.

Sloopauto verkopen voor de beste prijs

Wij hebben onze inkoopservice uitgebreid. Onze inkoop activiteiten zijn samengegaan met www.sloopauto-online.nl wilt u een eerlijke taxatie op uw auto, sloopauto of schadeauto meld uw auto dan in vervolg hier aan.

Auto Verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang een bod.

    Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod :

    • 085-0644882 van 8:00 t/m 20:00

    Onderdelen zoeken

    Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.