Meld je sloopauto online aan en verdien geld!!!

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Op zoek naar een Autodemontagebedrijf of Autosloop

Wanneer u een oudere auto rijdt weet u als geen ander dat het niet lang meer duurt of je auto zal bij de autosloop terecht komen. Het is elk jaar weer een heel gedoe om de auto alsnog goedgekeurd te krijgen. Wordt 2015 het jaar van de toren hoge kosten? Het voordeel van een goed autodemontage bedrijf is dat je altijd nog een eerlijke vergoeding voor je auto retour krijgt. Echter vaak niet genoeg om een vervangende auto te kopen en al zeker geen nieuwe! Dit is uitermate vervelend als de auto eigenlijk nog zeer goed functioneert maar door de steeds maar strenger wordende APK keuring eisen als onveilig wordt gezien. Vaak speelt roestvorming een grote rol. Metalen en ijzer hebben nou ook niet het eeuwige leven. Goed laswerk is een kostbare en tijdrovende bezigheid. Daarom kiezen veel consumenten uiteindelijk alsnog er voor om de auto naar de sloop te brengen. Veel sloperijen betalen u nog voor de auto. Vaak zijn er altijd wel wat onderdelen die verkocht kunnen worden waardoor uw auto altijd wel iets oplevert. Betreft uw auto een doorsnee voertuig of een zware dieselauto? Dan krijgt u vaak bij de autosloop de hoogste vergoeding. Niet courante auto’s zijn vaak lastig te verkopen. Al helemaal als de APK-keuring reeds is verlopen. Niemand zit te wachten op een hoop rompslomp; daarbij komt dat dieselauto’s steeds minder populair worden. Naast de verhoogde motorrijtuigen belasting worden in veel grote steden dieselauto’s met een hoge CO uitstoot per Januari 2015 geweerd. Rijdt u toch in de binnenstad dan loopt u kans op een boete. Juist de autosloperij kan u meerwaarde geven voor dit type voertuig.

Uw sloopauto vandaag nog verkocht en opgehaald!

U kunt natuurlijk gaan zoeken in de Gouden Gids of in uw regiokrant. Maar vandaag de dag zijn via het internet meerdere autosloperijen actief die goed geld willen betalen voor uw oude auto. Uw oude auto bevat niet alleen maar auto-onderdelen; ook zijn er delen die niet meer kunnen worden hergebruikt of geëxporteerd. Toch vertegenwoordigen ook deze onderdelen een waarde. Uw auto bevat oud-ijzer, rubber, oliën, restant brandstof maar ook Non Ferro metalen zoals koper en aluminium, platina en kobalt. Bijvoorbeeld uw auto-katalysator is altijd wel een 10 tot 15 euro waard. Is uw auto een dieselauto dan kan de waarde zelf verdubbelen.

Gratis afgehaald aan huis of op het werk.

Vraag en aanbod spelen al eeuwen lang een belangrijke rol in de economie. Zo ook in het aanbod van sloopauto’s. De afgelopen jaren zijn extreem veel auto’s gesloopt. Ruim 100.000 auto’s werden extra gesloopt door de nationale sloopregeling. Als u zich daarbij realiseert dat er wel 450 autodemontage bedrijven in ons land zijn gevestigd, is het helemaal niet vreemd dat de autosloperij vandaag de dag voorop loopt in het geven van service aan zijn klant. Mede hierdoor wordt uw sloopauto gratis opgehaald. Vaak krijgt u ook nog betaald voor uw oude auto. Wilt u weten wat u auto nog kan opleveren voor demontage? Bekijk dan eens deze website.

1

Online aanmelden.

Online aanmelden.

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw auto online aanbieden bij de sloopautoopkoper.nl

Lees meer
2

Direct contant geld!

Direct contant geld!

Gaat u akkoord met ons bod ? Dan krijgt u bij de overdacht van uw auto direct betaald. Per bank is ook mogelijk.

Lees meer
3

Gratis opgehaald

Gratis opgehaald

Onze chauffeur maakt met u een ophaal afspraak. De auto wordt bij u aan huis opgehaald u auto wordt direct gevrijwaard.

Lees meer