Een schadeauto aanbieden?

Heeft u een auto die betrokken is geraakt bij een verkeersongeval, dan is dat heel zuur! Hopelijk heeft u alleen blikschade! Maar wat doet u nu met de auto? Valt de schade wel mee dan is reparatie vaak de oplossing. Echter wanneer er net teveel schade aan de auto zit, is repareren vaak te duur! Is de auto slechts WA verzekerd dan zal u zelf de reparatiekosten moeten betalen! Niet iedereen heeft daar geld voor laat staan behoefte aan. Direct verkopen aan de autosloperij is vaak zo gek nog niet. Ons autodemontage bedrijf heeft graag jongere voertuigen. De onderdelen zijn beter verkoopbaar in tegenstelling tot oudere sloopauto’s die meer voor het oud ijzer en de recycling worden in gekocht. Dit is ook wel logisch als je je realiseert dat de gemiddelde leeftijd van een sloopauto een 15 t/m 17 jaar is.

Auto verkopen met motorschade.

Onder schadeauto’s verstaat men een auto die bij een ongeval betrokken is geweest. Natuurlijk kan ook de motor kapot gaan! Heeft u een auto met motorschade of en kapotte versnellingsbak of lekke turbo? Bij ons maakt het niet uit wat voor een motor technisch probleem uw auto heeft. Alle auto’s vanaf bouwjaar 2002 met grote of kleine technische problemen kopen wij graag van u! Hierbij geldt in het algemeen: hoe jonger de auto, hoe hoger de prijs is die wij ervoor kunnen betalen!

Export van schadeauto’s

Naast dat de onderdelen van een schadeauto beter te verkopen zijn als die van één sloopauto komen ook veel schadeauto’s in het buitenland terecht. Diesel auto’s met al een hoge kilometerstand zijn in Nederland niet gewild en al helemaal niet interessant om te repareren. Dit komt mede door de hoge motorrijtuigenbelasting die in Nederland moet worden betaald. Zolang de auto een Euro drie motor heeft en de auto niet compleet total-loss is kan deze wellicht nog worden verkocht aan de export. Vaak zijn juist de Duitse automerken zeer gewild denk hierbij aan Audi, Vw, Opel, BMW, Skoda

Auto Verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang een bod.

    Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod :

    • 085-0644882 van 8:00 t/m 20:00

    Onderdelen zoeken

    Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.