Meld je sloopauto online aan en verdien geld!!!

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Een schadeauto aanbieden?

Heeft u een auto die betrokken is geraakt bij een verkeersongeval, dan is dat heel zuur! Hopelijk heeft u alleen blikschade! Maar wat doet u nu met de auto? Valt de schade wel mee dan is reparatie vaak de oplossing. Echter wanneer er net teveel schade aan de auto zit, is repareren vaak te duur! Is de auto slechts WA verzekerd dan zal u zelf de reparatiekosten moeten betalen! Niet iedereen heeft daar geld voor laat staan behoefte aan. Direct verkopen aan de autosloperij is vaak zo gek nog niet. Ons autodemontage bedrijf heeft graag jongere voertuigen. De onderdelen zijn beter verkoopbaar in tegenstelling tot oudere sloopauto’s die meer voor het oud ijzer en de recycling worden in gekocht. Dit is ook wel logisch als je je realiseert dat de gemiddelde leeftijd van een sloopauto een 15 t/m 17 jaar is.

Auto verkopen met motorschade.

Onder schadeauto’s verstaat men een auto die bij een ongeval betrokken is geweest. Natuurlijk kan ook de motor kapot gaan! Heeft u een auto met motorschade of en kapotte versnellingsbak of lekke turbo? Bij ons maakt het niet uit wat voor een motor technisch probleem uw auto heeft. Alle auto’s vanaf bouwjaar 2002 met grote of kleine technische problemen kopen wij graag van u! Hierbij geldt in het algemeen: hoe jonger de auto, hoe hoger de prijs is die wij ervoor kunnen betalen!

Export van schadeauto’s

Naast dat de onderdelen van een schadeauto beter te verkopen zijn als die van één sloopauto komen ook veel schadeauto’s in het buitenland terecht. Diesel auto’s met al een hoge kilometerstand zijn in Nederland niet gewild en al helemaal niet interessant om te repareren. Dit komt mede door de hoge motorrijtuigenbelasting die in Nederland moet worden betaald. Zolang de auto een Euro drie motor heeft en de auto niet compleet total-loss is kan deze wellicht nog worden verkocht aan de export. Vaak zijn juist de Duitse automerken zeer gewild denk hierbij aan Audi, Vw, Opel, BMW, Skoda

1

Online aanmelden.

Online aanmelden.

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw auto online aanbieden bij de sloopautoopkoper.nl

Lees meer
2

Direct contant geld!

Direct contant geld!

Gaat u akkoord met ons bod ? Dan krijgt u bij de overdacht van uw auto direct betaald. Per bank is ook mogelijk.

Lees meer
3

Gratis opgehaald

Gratis opgehaald

Onze chauffeur maakt met u een ophaal afspraak. De auto wordt bij u aan huis opgehaald u auto wordt direct gevrijwaard.

Lees meer