Auto verkopen zonder APK keuring, Apk afgekeurd?

Jaarlijks moet uw auto worden gekeurd. Vaak is dit de eerste levensjaren van uw auto geen enkele probleem maar op een gegeven moment zullen er zaken vervangen moeten worden, wilt u nog een jaar zorgeloos van uw auto kunnen genieten. Ondanks dat de APK keuring geen keuring is over de technische staat van uw auto, zien veel auto bezitters de periodieke keuring als een maatstaf voor een goede auto. Dit is zeker niet het geval. Ook auto’s met bijna versleten banden kunnen APK worden goedgekeurd; hier zal u zeker geen duizenden kilometers meer mee kunnen rijden. De APK is een veiligheidskeuring!! De Nederlandse wet schrijft voor dat voertuigen die aan het verkeer willen deelnemen aan verschillende veiligheidsaspecten moeten voldoen! Werken uw remlichten niet dan is dit dus niet veilig en betekent dit afkeur. Gelukkig zijn dit de kosten niet! Het vervangen van een lampje doen de meeste autobedrijven zelfs gratis. Echter wat moet u nu doen als uw auto is afgekeurd op verschillende kostbare reparatie punten. Nieuwe schokdempers of punt-corrosie op de remleidingen zijn vaak dure reparaties die al snel de waarde van uw auto overtreffen.

Wij kopen APK afgekeurde auto’s voor demontage en export!

Veel autobemiddelaars en autoveilingen willen alleen maar bemiddelen in jonge gebruikte voertuigen zonder gebreken. Wij werken zo niet. Ook voor oudere auto’s en auto’s zonder APK kunnen wij u nog een eerlijk bod geven. Wilt u weten hoeveel uw auto zonder APK nog kan opleveren voor demontage of export? Meld uw auto dan aan op onze website. Onze opkopers bekijken uw aanvraag en bepalen of uw auto geschikt is voor het demontagebedrijf. Wellicht hebben wij de juiste autosloperij voor u snel gevonden en kunnen wij u blij maken met een leuke restwaarde vergoeding!

Hoge boetes voor het niet hebben van een geldige APK.

Weest alert op uw APK vervaldatum. De RDW heeft inmiddels de bevoegdheid gekregen om auto bezitters zonder geldige APK keuring te beboeten. Heeft uw auto gebreken en vermoedt u dat het voertuig dit jaar niet door de keuring gaat komen zonder dat u een hoge garagerekening moet betalen? De RDW stuurt u namelijk automatisch een bekeuring wanneer blijkt dat uw APK vervaldatum met twee maanden is verlopen. Voorkom deze hoge bekeuring en laat uw auto niet voor uw huis maanden stil staan. Beter verkoopt u uw auto direct, wat u een hoop lasten kan besparen.

Auto Verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang een bod.

    Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod :

    • 085-0644882 van 8:00 t/m 20:00

    Onderdelen zoeken

    Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.