Meld je sloopauto online aan en verdien geld!!!

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Auto verkopen zonder APK keuring, Apk afgekeurd?

Jaarlijks moet uw auto worden gekeurd. Vaak is dit de eerste levensjaren van uw auto geen enkele probleem maar op een gegeven moment zullen er zaken vervangen moeten worden, wilt u nog een jaar zorgeloos van uw auto kunnen genieten. Ondanks dat de APK keuring geen keuring is over de technische staat van uw auto, zien veel auto bezitters de periodieke keuring als een maatstaf voor een goede auto. Dit is zeker niet het geval. Ook auto’s met bijna versleten banden kunnen APK worden goedgekeurd; hier zal u zeker geen duizenden kilometers meer mee kunnen rijden. De APK is een veiligheidskeuring!! De Nederlandse wet schrijft voor dat voertuigen die aan het verkeer willen deelnemen aan verschillende veiligheidsaspecten moeten voldoen! Werken uw remlichten niet dan is dit dus niet veilig en betekent dit afkeur. Gelukkig zijn dit de kosten niet! Het vervangen van een lampje doen de meeste autobedrijven zelfs gratis. Echter wat moet u nu doen als uw auto is afgekeurd op verschillende kostbare reparatie punten. Nieuwe schokdempers of punt-corrosie op de remleidingen zijn vaak dure reparaties die al snel de waarde van uw auto overtreffen.

Wij kopen APK afgekeurde auto’s voor demontage en export!

Veel autobemiddelaars en autoveilingen willen alleen maar bemiddelen in jonge gebruikte voertuigen zonder gebreken. Wij werken zo niet. Ook voor oudere auto’s en auto’s zonder APK kunnen wij u nog een eerlijk bod geven. Wilt u weten hoeveel uw auto zonder APK nog kan opleveren voor demontage of export? Meld uw auto dan aan op onze website. Onze opkopers bekijken uw aanvraag en bepalen of uw auto geschikt is voor het demontagebedrijf. Wellicht hebben wij de juiste autosloperij voor u snel gevonden en kunnen wij u blij maken met een leuke restwaarde vergoeding!

Hoge boetes voor het niet hebben van een geldige APK.

Weest alert op uw APK vervaldatum. De RDW heeft inmiddels de bevoegdheid gekregen om auto bezitters zonder geldige APK keuring te beboeten. Heeft uw auto gebreken en vermoedt u dat het voertuig dit jaar niet door de keuring gaat komen zonder dat u een hoge garagerekening moet betalen? De RDW stuurt u namelijk automatisch een bekeuring wanneer blijkt dat uw APK vervaldatum met twee maanden is verlopen. Voorkom deze hoge bekeuring en laat uw auto niet voor uw huis maanden stil staan. Beter verkoopt u uw auto direct, wat u een hoop lasten kan besparen.

1

Online aanmelden.

Online aanmelden.

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw auto online aanbieden bij de sloopautoopkoper.nl

Lees meer
2

Direct contant geld!

Direct contant geld!

Gaat u akkoord met ons bod ? Dan krijgt u bij de overdacht van uw auto direct betaald. Per bank is ook mogelijk.

Lees meer
3

Gratis opgehaald

Gratis opgehaald

Onze chauffeur maakt met u een ophaal afspraak. De auto wordt bij u aan huis opgehaald u auto wordt direct gevrijwaard.

Lees meer