Meld je sloopauto online aan en verdien geld!!!

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloopbedrijf. Uw autosloop Nijmegen.

Woont u in Nijmegen stad of Wijchen en heeft u een sloopauto voor de deur staan die u het liefst vandaag nog had verkocht? Wij helpen u graag van uw oude auto af. Onze website is juist bedoeld voor autobezitters die een oude auto hebben maar eigenlijk geen onnodige kosten meer willen maken voor een volgend jaar keuring, APK. Op een gegeven moment is uw auto dusdanig versleten waardoor zaken als roest, slijtage en groot onderhoud meer gaan kosten dan de dagwaarde van uw auto. Onze autosloperijen hebben altijd interesse in demontageauto’s. Deze voertuigen worden hier milieu vriendelijk gedemonteerd. Goede onderdelen kunnen wellicht nog worden verkocht en het oude metaal kan worden hergebruikt.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw auto te laten afvoeren naar de sloperij? Bel dan eens met onze telefonist; vaak kan hij u nog blij maken met een eerlijke restwaarde vergoeding voor uw auto. Het ophalen is bij ons altijd gratis. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend uw auto online aanmelden. Wij bellen u dan terug om uw auto te taxeren voor demontage.

Auto’s met schade of total loss voertuigen aanbieden.


Naast sloopauto’s die worden gedemonteerd door de hoge leeftijd van gemiddeld een 14 á 15 jaar oud hebben wij altijd grote interesse in schadeauto’s. Vaak auto’s die nog niet zo oud zijn maar bij een verkeersongeval betrokken zijn geweest en hierdoor onherstelbare schade hebben opgelopen. Schadeauto’s hebben voor de autosloop een hogere dagwaarde; vaak zijn de onderdelen gewilder als van een sloopauto waardoor deze makkelijker en goed als tweedehands onderdeel kunnen worden verkocht. Hierdoor kunnen wij ook voor uw schadeauto een hoge vergoeding betalen.

Uw auto laten ophalen voor demontage? Neem dan contact op met onze medewerkers; wij helpen u graag verder! Het afvoeren van uw auto is geheel gratis!

1

Online aanmelden.

Online aanmelden.

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw auto online aanbieden bij de sloopautoopkoper.nl

Lees meer
2

Direct contant geld!

Direct contant geld!

Gaat u akkoord met ons bod ? Dan krijgt u bij de overdacht van uw auto direct betaald. Per bank is ook mogelijk.

Lees meer
3

Gratis opgehaald

Gratis opgehaald

Onze chauffeur maakt met u een ophaal afspraak. De auto wordt bij u aan huis opgehaald u auto wordt direct gevrijwaard.

Lees meer