Sloopautos gevraagd voor de autosloperij.

Wij vragen sloopauto’s te koop. Heeft u een loop- of sloopauto dan willen wij u graag blij maken met een leuke vergoeding en een gratis ophaalservice. Ons bedrijf haalt in geheel Nederland sloop- en demontage voertuigen op. Ook uw auto kan binnen 24 uur zijn verkocht en opgehaald. Werkelijk alle types en modellen zijn voor ons interessant. Dus ook uw auto! Door middel van het aanmeld formulier maakt u ons kenbaar dat u een oude auto heeft die u wilt verkopen. Hebben wij u aanvraag ontvangen dan zullen wij uw voertuig aanbod gelijk bekijken. Afhankelijk van verschillende factoren zoals merk, type en model kunnen wij u een vergoeding geven voor uw oude auto.

Er worden de volgende type sloop, demontage auto’s onderscheiden.

 • Sloop, demontage auto: slechts weinig onderdelen kunnen nog worden verkocht. Het voertuig is totaal versleten met daarbij behorende meest gangbare onderdelen. Auto’s worden aangekocht voor recycling van de grondstoffen
 • Schadeauto’s t/m tien jaar oud: vaak auto’s die bij een verkeersongeval betrokken zijn geweest en hierdoor economisch, technisch total-los zijn verklaard. Onderdelen zijn nog wel courant en kunnen als tweedehands onderdeel weer in de keten worden gebracht.
 • Tweedehands auto’s: voertuigen die om uiteenlopende redenen verkocht worden. Met of zonder APK maar zonder grote gebreken!! Ook wel genoemd: auto inkoop of handels voertuigen.
 • Export auto’s: voertuigen die gewild zijn in het buitenland; van dikke Duitse Diesels voor het Oost-blok tot de vreemdste Japanse modellen voor Afrika, maar ook 4×4 en bedrijfswagens!
 • Wanneer uw auto via ons wordt aangekocht kunt u er op rekenen dat de auto netjes bij u aan huis wordt opgehaald. Het voertuig zal door ons worden afgemeld bij de RDW hiermee bent u verzekerd dat de belastingplicht voor de auto stopt. Het afgesproken bedrag zal door de chauffeur aan u worden uitbetaald. Heeft u liever een bank overschrijving? dat is dit ook mogelijk.

  Milieu vriendelijke autodemontage.

  Voertuigdemontage anno nu is milieu bewust. Door de Europese doelstellingen heeft Nederland als eerste land in de wereld bereikt dat 95% van de afvalstoffen uit uw oude auto kunnen worden hergebruikt. Het grootse deel van uw auto bestaat uit oud ijzer wat al sinds jaar en dag wordt hergebruikt. Maar met de komst van de zogenaamde PST-Fabriek in Tiel worden nu ook de kunststoffen, vezels en andere waarde volle restmaterialen uit uw auto hergebruikt.

Auto Verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang een bod.

  Ik accepteer de algemene voorwaarden

  Bel voor een direct bod :

  • 085-0644882 van 8:00 t/m 20:00

  Onderdelen zoeken

  Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.