Meld je sloopauto online aan en verdien geld!!!

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Sloopautos gevraagd voor de autosloperij.

Wij vragen sloopauto’s te koop. Heeft u een loop- of sloopauto dan willen wij u graag blij maken met een leuke vergoeding en een gratis ophaalservice. Ons bedrijf haalt in geheel Nederland sloop- en demontage voertuigen op. Ook uw auto kan binnen 24 uur zijn verkocht en opgehaald. Werkelijk alle types en modellen zijn voor ons interessant. Dus ook uw auto! Door middel van het aanmeld formulier maakt u ons kenbaar dat u een oude auto heeft die u wilt verkopen. Hebben wij u aanvraag ontvangen dan zullen wij uw voertuig aanbod gelijk bekijken. Afhankelijk van verschillende factoren zoals merk, type en model kunnen wij u een vergoeding geven voor uw oude auto.

Er worden de volgende type sloop, demontage auto’s onderscheiden.

  • Sloop, demontage auto: slechts weinig onderdelen kunnen nog worden verkocht. Het voertuig is totaal versleten met daarbij behorende meest gangbare onderdelen. Auto’s worden aangekocht voor recycling van de grondstoffen
  • Schadeauto’s t/m tien jaar oud: vaak auto’s die bij een verkeersongeval betrokken zijn geweest en hierdoor economisch, technisch total-los zijn verklaard. Onderdelen zijn nog wel courant en kunnen als tweedehands onderdeel weer in de keten worden gebracht.
  • Tweedehands auto’s: voertuigen die om uiteenlopende redenen verkocht worden. Met of zonder APK maar zonder grote gebreken!! Ook wel genoemd: auto inkoop of handels voertuigen.
  • Export auto’s: voertuigen die gewild zijn in het buitenland; van dikke Duitse Diesels voor het Oost-blok tot de vreemdste Japanse modellen voor Afrika, maar ook 4×4 en bedrijfswagens!
  • Wanneer uw auto via ons wordt aangekocht kunt u er op rekenen dat de auto netjes bij u aan huis wordt opgehaald. Het voertuig zal door ons worden afgemeld bij de RDW hiermee bent u verzekerd dat de belastingplicht voor de auto stopt. Het afgesproken bedrag zal door de chauffeur aan u worden uitbetaald. Heeft u liever een bank overschrijving? dat is dit ook mogelijk.

    Milieu vriendelijke autodemontage.

    Voertuigdemontage anno nu is milieu bewust. Door de Europese doelstellingen heeft Nederland als eerste land in de wereld bereikt dat 95% van de afvalstoffen uit uw oude auto kunnen worden hergebruikt. Het grootse deel van uw auto bestaat uit oud ijzer wat al sinds jaar en dag wordt hergebruikt. Maar met de komst van de zogenaamde PST-Fabriek in Tiel worden nu ook de kunststoffen, vezels en andere waarde volle restmaterialen uit uw auto hergebruikt.

1

Online aanmelden.

Online aanmelden.

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw auto online aanbieden bij de sloopautoopkoper.nl

Lees meer
2

Direct contant geld!

Direct contant geld!

Gaat u akkoord met ons bod ? Dan krijgt u bij de overdacht van uw auto direct betaald. Per bank is ook mogelijk.

Lees meer
3

Gratis opgehaald

Gratis opgehaald

Onze chauffeur maakt met u een ophaal afspraak. De auto wordt bij u aan huis opgehaald u auto wordt direct gevrijwaard.

Lees meer