Sloopauto aanbieden voor demontage.

Is de koppeling van uw auto versleten of heeft de turbo het begeven? Dat wordt een dure reparatie waar niemand op zit te wachten. U kunt er dan ook voor kiezen uw auto aan te bieden voor demontage. Middels deze website kopen wij landelijk sloop- en schadevoertuigen in voor de autosloperij. Wilt u niet langer geld blijven investeren in een auto die elk jaar op nieuw duizenden euro’s aan reparatie kost.  Meld uw auto dan online aan en krijg een prima bod op uw sloopauto.

Wij kopen alle auto’s

Via onze website kunt u alle soorten en modellen auto’s aanbieden van jong tot oud. Wij begrijpen heel goed dat uw auto niet meer nieuw is. Ook auto’s zonder APK of met een hoge kilometerstand kunt u bij ons aanbieden. De waarde die uw auto nog vertegenwoordigt is van verschillende factoren afhankelijk. Onze telefonisten hebben een uitgebreid protocol om telefonisch de waarde van uw auto te kunnen vast stellen. Zeggen alleen woorden ons niet genoeg dan vragen wij u om ons een aantal foto’s van het voertuig en of  de schade te doen toe mailen. Hierdoor kunnen wij beter vaststellen welke delen van de auto kapot zijn en niet meer door ons kunnen verkocht.

Auto’s voor Recycling.

Naast schadevoertuigen is het merendeel van de voertuigen die wij inkopen geschikt voor recycling. Van veel oudere auto’s zijn de onderdelen niet meer courant; zeker nu de overheid steeds meer belemmeringsmaatregelen oplegt op oudere, vervuilende auto’s. Ook voor de export zijn deze oudere auto’s steeds minder geschikt. Veel landen stellen steeds hogere emissie-eisen aan gebruikte import auto’s.

Auto Verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang een bod.

    Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod :

    • 085-0644882 van 8:00 t/m 20:00

    Onderdelen zoeken

    Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.