Meld je sloopauto online aan en verdien geld!!!

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Onderdelen zoeken op de Autosloperij

Als je voor minder geld goede onderdelen wilt kopen kun je eens een kijkje nemen bij één autosloperij. De onderdelen die door de autosloop worden verkocht zijn afkomstig van sloopauto’s en schadevoertuigen. Veel onderdelen worden eerst gecontroleerd op kwaliteit. Vaak is garantie op een gebruik onderdeel mogelijk. Natuurlijk geld dit niet voor alle onderdelen. Het is een beetje afhankelijk van wat u zoekt en bij welke bedrijf u het onderdeel koopt. Er zijn immers nog genoeg sloopbedrijven waar u zelf het onderdeel van een auto mag demonteren.

Niet iedereen is zo handig! Heeft u een sloopauto? Verkoop hem aan de autosloperij! Meld uw auto direct aan voor een bod. Ook schadeauto’s kopen wij in?

Gebruikte onderdelen zoeken.

Op het internet kun je diverse autosloperijen vinden. Sommige autosloperijen hebben ook een eigen database op de website staan of werken samen met een bedrijf die dit voor hen faciliteert. Je kunt in deze database vervolgens precies zien welke onderdelen er allemaal te koop zijn. Handig, want zo hoef je niet lang te zoeken. Er zijn ook sites waar je kunt aangeven dat je op zoek bent naar een bepaald onderdeel. Je geeft als eerst aan om welk merk het gaat en vervolgens welk onderdeel je zoekt. Dit kan bijvoorbeeld een autospiegel zijn, een motorblok of een versnellingsbak. Het is maar net wat je nodig hebt. Vervolgens kun je de details van de auto specificeren. Hierbij gaat het om het model, bouwjaar, carrosserie, aantal deuren, brandstof etc. Dankzij het internet vinden zo dagelijks vele honderden mensen snel het juiste onderdelen.

De Autosloperij.

De autosloperij ook wel het autodemontage bedrijf koopt uw auto. Veel oudere auto’s worden naar de sloop gebracht met uit een lopende redenen. Vaak heeft de eigenaar geen zin meer in een dure reparatie. Waardoor het voertuig mag worden verkocht. Heeft u een sloopauto? Dan doen wij u graag een eerlijk bod! Afhankelijk van het merk en model vertegenwoordigt uw auto nog een waarde. Vaak heeft uw auto nog genoeg bruikbare onderdelen waardoor wij u een leuke prijs voor kunnen betalen!

Onderdelen kopen op de autosloperij.

Een auto heeft vele onderdelen. Als blijkt dat één van de onderdelen niet meer goed functioneert, zal een dergelijk onderdeel vervangen moeten worden. Dit zal in de meeste gevallen gedaan worden in een autogarage. Over het algemeen zal de autogarage zelf de onderdelen die vervangen moeten worden aanschaffen en dit doorberekenen naar de klant. Wanneer je een beetje handig bent kun je gebruik maken van gebruikte auto-onderdelen. Bij de autosloperij is vol op aanbod aan gebruikt auto onderdelen voor slecht een fractie van de nieuw prijs.

1

Online aanmelden.

Online aanmelden.

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw auto online aanbieden bij de sloopautoopkoper.nl

Lees meer
2

Direct contant geld!

Direct contant geld!

Gaat u akkoord met ons bod ? Dan krijgt u bij de overdacht van uw auto direct betaald. Per bank is ook mogelijk.

Lees meer
3

Gratis opgehaald

Gratis opgehaald

Onze chauffeur maakt met u een ophaal afspraak. De auto wordt bij u aan huis opgehaald u auto wordt direct gevrijwaard.

Lees meer