Autosloop Eerbeek. Uw sloopauto aanmelden?

Wanneer uw auto kapot is of helemaal versleten is, dan is dat al vervelend genoeg. Meestal wanneer de auto al enkele jaren oud is en voldoende kilometers heeft afgelegd ontstaan er grote gebreken die vaak lastig en moeilijk te herstellen zijn en die vooral duur zijn! Naast het gebrek is het met zo’n auto altijd maar weer afwachten of de auto wordt goedgekeurd voor de jaarlijkse APK keuring. Vaak is dit niet het geval en moeten er grote kosten worden gemaakt. Soms zoveel kosten dat je beter je sloopauto kunt verkopen voor demontage en op zoek kunt gaan naar een goede occasion.

Uw auto snel verkocht en gratis afgehaald.

Als u het besluit heeft genomen om de auto niet meer te laten repareren kunnen wij u wellicht van dienst zijn. Wij geven namelijk altijd een eerlijke restwaarde vergoeding voor uw sloopauto. De waarde die uw auto nog kan opleveren is afhankelijk van meerdere factoren. Zoals: wat zijn de gebreken? Welk merk en model is de auto maar ook: wat is de brandstof en van welk bouwjaar is de auto? Wilt u weten hoeveel wij nog voor uw auto kunnen betalen? Bel dan direct of meld uw auto online aan; wij zullen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Gaat u akkoord met ons overname bod dan halen wij de auto gratis bij u aan huis op.

Auto verkopen voor de Export.

Niet elke auto is even veel waard. Sommige type’s en modellen zijn zeer goed geschikt voor export naar het Oost-blok of Afrika. Heeft u echter een Citroen of een Peugeot dan zal de sloopwaarde flink lager zijn in verhouding tot een Toyota. Er is namelijk een groot verschil in merken en types die wel worden geëxporteerd en welke totaal niet. Ook het motor type en model kan hierin het onderscheid maken.

Auto Verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang een bod.

    Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod :

    • 085-0644882 van 8:00 t/m 20:00

    Onderdelen zoeken

    Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.