Meld je sloopauto online aan en verdien geld!!!

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop Arnhem, Uw sloopauto laten afvoeren?

Makkelijk en snel van uw sloopauto af? Ook in de regio Arnhem kunt u uw auto aan onze autosloop verkopen. Het maakt niet uit wat voor wagen u heeft, van sloopauto tot compleet total loss kopen wij in. Wilt u weten hoeveel wij nog voor uw kapotte auto kunnen betalen. Meld uw auto dan aan via ons taxatie formulier; een ervaren inkoper belt u dan terug om met u uw auto te bespreken. Dagelijks kopen wij wel honderd sloopauto’s in voor demontage. Ook uw auto kan via deze weg makkelijk worden verkocht.

Auto met schade verkopen in Arnhem.

Heeft u een aanrijding of ongeluk gehad met uw auto waardoor het voertuig dusdanig is beschadigd dat de auto als schadeauto verkocht moet gaan worden? Via onze service kunt u snel en gemakkelijk een goed bod krijgen op uw auto. Naast schadeauto’s kopen wij dagelijks sloop- en demontageauto’s in voor tal van autosloperijen in ons land. Wanneer uw auto gebreken vertoont wil dat niet zeggen dat uw auto geen waarde meer vertegenwoordigt. Wellicht zitten er nog genoeg bruikbare onderdelen op uw auto die goed als tweedehands onderdeel kunnen worden verkocht. Wil u weten wat wij uw auto nog waard vinden, meld uw auto dan online aan of bel direct met een van onze telefonisten.

Sloopauto inkoop voor bedrijfswagens.

Naast sloop- en demontageauto’s kunt u bij ons ook terecht als u een bedrijfsauto wilt verkopen. Wij kopen werkelijk alle type’s en merken bedrijfswagens, van bakwagen tot en met oprijwagen of meubelbak zijn bij ons welkom. Veel oudere bedrijfswagens vinden nog een tweede leven in het buitenland. Voornamelijk Merken als Toyota, Mazda en Nissan zijn zeer gewild in Noord Afrika. In tegenstelling tot Oost-Europa waar het merendeel van de bevolking de voorkeur geeft een auto van Duitse makelij. Voornamelijk grote zware diesel auto’s zijn hier erg in trek! Vandaag nog uw kapotte auto verkopen? Meld uw auto online aan voor een demontagetaxatie ; onze medewerker neemt dan met u contact op voor een vrijblijvende taxatie.

1

Online aanmelden.

Online aanmelden.

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw auto online aanbieden bij de sloopautoopkoper.nl

Lees meer
2

Direct contant geld!

Direct contant geld!

Gaat u akkoord met ons bod ? Dan krijgt u bij de overdacht van uw auto direct betaald. Per bank is ook mogelijk.

Lees meer
3

Gratis opgehaald

Gratis opgehaald

Onze chauffeur maakt met u een ophaal afspraak. De auto wordt bij u aan huis opgehaald u auto wordt direct gevrijwaard.

Lees meer