Meld je sloopauto online aan en verdien geld!!!

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Auto naar de sloop brengen, Sloopauto inleveren

Is bij u het noodlot gevallen, is uw trouwe vierwieler helemaal versleten of kan u door de grote gebreken niet meer veilig en goed deelnemen aan het verkeer? Vaak speelt de jaarlijks terugkerende APK keuring hierbij een grote rol. Ook auto’s die betrokken zij geweest bij een verkeersongeval worden voor demontage aangeboden om dat reparatie gewoonweg niet meer loont. Uw auto is dan totaallos. Wij begrijpen heel goed dat het al vervelend genoeg is als uw auto u in de steek laat. Daarom betalen wij u graag een eerlijke vergoeding voor uw oude auto; daarnaast halen wij hem ook nog gratis bij u aan huis op.

Gratis uw auto laten ophalen, zelf weg brengen is niet nodig.

Wanneer u een auto heeft die u van de hand wilt doen belt u met 0620123574. Een ervaren sloopauto opkoper zal u dan te woord staan. Onze inkoper zal dan met u een telefonische taxatie verrichten op uw auto. Betreft uw auto een schadeauto dan vragen wij meestal extra informatie als bijvoorbeeld een foto van het voertuig en de hoedanigheid van het ongeval waarbij het voertuig betrokken is geweest.
Naast de vraag of uw auto een demontage-auto of sloopauto is willen wij graag van uw weten: het merk , type model en bouwjaar. Mocht u deze gegevens niet paraat hebben, dan is het doorgegeven van uw kenteken ook voldoende. Afhankelijk van wat voor een auto u heeft doen wij een vrijblijvend inkoop bod. Gaat u hiermee akkoord dan kunt u er op rekenen dat uw auto binnen enkele werkdagen bij u aan huis wordt opgehaald. Staat de auto bij een garagebedrijf of op uw werk dan is dit voor ons ook geen probleem. Wel noodzakelijk is dat u zelf of uw partner bij de overdracht aanwezig is met een geldig Nederlands kentekenbewijs of zijn kentekencard met tenaamstelling code. Hiermee kunnen wij uw auto direct afmelden bij de RDW waardoor u geen wegenbelasting voor uw auto meer hoeft te voldoen. Daarnaast ontvangt u het afgesproken bedrag cash in uw handen.

Zonder problemen van mijn auto af!

Wij verzorgen voor u de gehele afhandeling, vanaf het eerste telefoongesprek tot en met het afmelden van uw auto. Het laten demonteren van uw sloopauto is nog nooit zo makkelijk geweest als nu. Maak gebruikt van onze dienst, het scheelt u geld en tijd. Daarnaast kunt u altijd rekenen op een eerlijk dagwaarde vergoeding van uw sloop- of schade auto. Al duizenden autobezitters zijn u voorgegaan. Wilt u ook weten hoeveel uw sloopauto nog oplevert? Bel dan vandaag nog !!.

1

Online aanmelden.

Online aanmelden.

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw auto online aanbieden bij de sloopautoopkoper.nl

Lees meer
2

Direct contant geld!

Direct contant geld!

Gaat u akkoord met ons bod ? Dan krijgt u bij de overdacht van uw auto direct betaald. Per bank is ook mogelijk.

Lees meer
3

Gratis opgehaald

Gratis opgehaald

Onze chauffeur maakt met u een ophaal afspraak. De auto wordt bij u aan huis opgehaald u auto wordt direct gevrijwaard.

Lees meer