Auto export wellicht voor u interessant

Tegenwoordig worden er veel auto’s geëxporteerd. Het is mooi om te ontdekken hoeveel auto’s er naar andere landen worden gebracht. Veel auto’s welke niet meer goed zijn in ons land worden via auto export naar andere continenten gebracht om daar nog een tweede leven te krijgen. Het is heerlijk om te zien welke verschillende auto’s er allemaal via auto export worden verscheept naar andere landen. Vooral in derde wereld landen zijn de export auto’s van harte welkom. Hier worden de auto’s met open armen ontvangen en worden ze ook weer doorverkocht aan andere mensen. Het is een ware handel en volop partijen verdienen hier hun boterham mee.

Hoe werkt de auto export?

Als je een auto wilt exporteren dan heb je en kentekenregistratie nodig. En je moet de kentekenregistratie beëindigen. Ook moeten er exportdocumenten komen. Je hebt deze documenten ook nodig om de auto te laten importeren in het land van bestemming.

Wat belangrijk is voor de verkoper!
Het is belangrijk als je jouw auto gaat exporteren om een vrijwaringsbewijs te krijgen. Hiermee kun je immers aantonen dat de auto niet meer van jou is en jij niet de eigenaar bent van de auto.

Wat belangrijk is voor de koper!
Als koper van een export auto is het belangrijk dat je alle exportdocumenten hebt om de auto in te voeren. Alle documenten zijn van groot belang. Als je de auto door meerdere landen moet laten passeren dan is het ook belangrijk om hiervoor te beschikken over de juiste documenten.

Ontdek de mogelijkheden!
Door gebruik te maken van de mogelijkheden van auto export kun je soms meer geld voor je auto krijgen dan wanneer je de auto zou verkopen voor demontage. Zeker als je een gangbaar automodel hebt voor de auto export markt maak je goede kansen om een mooie prijs voor je oude auto te krijgen. Het is in ieder geval slim en ook verstandig om de mogelijkheden te ontdekken. Kijk wat er allemaal mogelijk is. Heeft u een jonge auto dan kunt u wellicht de BPM terug vragen!

Ontdek de verschillende mogelijkheden om een mooie prijs voor je auto te krijgen!

Kijk dus soms iets langer dan je neus lang is en kijk ook naar de mogelijkheden om je auto te verkopen aan een auto export bedrijf. Soms zijn ze op zoek naar specifieke modellen welke dan ook een hogere prijs opleveren dan een ander auto model. Je kunt natuurlijk altijd naar een Nederlands auto opkoop bedrijf gaan om daar je auto te gaan verkopen. Het is echter slim en verstandig om ook de andere opties open te houden en om ze in ieder geval te onderzoeken. Je krijgt er vast en zeker geen spijt van. En mochten ze ondanks alles toch niet het hoogste bod voor je auto geven bij een auto export bedrijf, dan kun je jouw auto natuurlijk altijd nog op een andere manier gaan verkopen.

Auto Verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang een bod.

    Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod :

    • 085-0644882 van 8:00 t/m 20:00

    Onderdelen zoeken

    Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.